Nationale Snertdag

kom 11 december nationale Snertdag bij het Tolhuys vieren! Vanaf 12 uur staat de Snert klaar voor u om in ons restaurant of bij lekker weer op het terras te eten. Een goed gevulde kom volgens oud recept met een snede roggenbrood. Reserveer om zeker te zijn van een plekje in het restaurant.

Reserveren

Klundert bij kaarslicht

17 december is ons mooie Klundert weer omgetoverd met honderden lichtjes.

Deze avond vinden wij echt een pannenkoekenavond, gezellig en lekker! Voor €15,- per persoon kunt u genieten van een kom erwtensoepen en 2 pannenkoeken (naturel, spek of kaas). Daarnaast hebben we een uniek vervoersmiddel naar het centrum toe en weer terug naar het Tolhuys (19:00-21:00). Namelijk een paardentram met 2 grote mooie paarden. Na het eten kunt u met de paarden mee naar het centrum en geniet u van de mooie activiteiten, daarna komt u gezellig nog een warme drank nuttigen op ons volledig verwarmde terras. Voor kinderen is dit leuke arrangement €10,- (2 pannenkoeken, fristi/chocomelk, ritje op de paardentram en een warme chocomelk na afloop)

Het terras is vanaf 19:00 uur volledig verwarmt met vuurkorven en er worden dan warme dranken geserveerd. Van 22:00 – 00:00 uur gaan we de lekkerste winter cocktails maken.

Om zeker te zijn van een tafeltje om pannenkoeken te komen eten is reserveren verstandig.

Reserveren

Kerst bij 't Tolhuys

Kom heerlijk gezamenlijk, in huiselijke sfeer kerstmis vieren in t Tolhuys.

We hebben een gezellig kerstweekend voor u samengesteld.

Vrijdag 23 december toveren we t Tolhuys om in een Engelse huyskamer. In de keuken maken wij een Engelse six amuse roast diner voor u klaar. Dit is een 6 gangen diner met Engelse amuses, allemaal kleine gerechtjes. De kosten van deze avond zijn €29,95 p.p. inloop is vanaf 18.00 en we starten om 18.30 met de eerste ronde.

Zaterdag 24 december kerstavond hebben we overdag een echt Engelse high tea in kerst style en zijn we ook open voor lunch. (High tea is van 13:00 tot 16.00) In de avond maken we een overheerlijke 3 gangen menu voor u klaar. U bent vanaf 18:00 welkom om kerstavond met en bij ons te vieren. Reserveren is verplicht ook vragen we u om van te voren door te geven wat u wilt eten. Hiernaast ziet u het kerstmenu of kom langs bij ons voor een papieren versie. Het menu dit weekend is €49,95 p.p.

Zondag 25 december 1e kerstdag staan wij ook voor u klaar om deze mooie en gezellige dag nog lekkerder te maken in de avond met een 3 gangen diner. Ook deze avond zijn jullie vanaf 18:00 welkom. Reserveren is verplicht ook vragen we u om van te voren door te geven wat u wilt eten. Hiernaast ziet u het kerstmenu of kom langs bij ons voor een papieren versie. Het menu dit weekend is €49,95 p.p.

2e kerstdag zijn wij gesloten om met onze eigen familie en vrienden kerst te vieren. 

Reserveren