Sinterklaas weekend

Pakjes avond vieren bij t Tolhuys of thuis een heerlijke lekkernij ontvangen in de jute zak?

Zaterdag 3 december zijn we open voor een feestelijke lunch of high tea. Natuurlijk geheel in thema en met veel gezelligheid. Het is ook mogelijk om de high tea af te halen en dit thuis op te smikkelen. High tea is vanaf 12:00 tot 15:00 en afhalen kan tot 15:00.

Zondag 4 december zijn we weer geopend voor lunch en high tea maar ook voor diner. Deze avond hebben wij een feestelijk menu samen gesteld om te delen met elkaar. Onze welbekende sharingpan/plank met verschillende soorten vlees, vis, frietjes, salade en groentes. Het is ook mogelijk om dit af te halen bij ons.

Maandag 5 december pakjesavond ontvangen wij geen gasten in het restaurant maar kunt u wel een sharingpan komen afhalen bij ons.

Kosten van een high tea is €22,50 p.p.

En voor een sharing pan/plank is €24,95 p.p. Alles is enkel vanaf 2 personen af te halen.

Reserveren is dit weekend noodzakelijk.

Reserveren

Nationale Snertdag

kom 11 december nationale Snertdag bij het Tolhuys vieren! Vanaf 12 uur staat de Snert klaar voor u om in ons restaurant of bij lekker weer op het terras te eten. Een goed gevulde kom volgens oud recept met een snede roggenbrood. Reserveer om zeker te zijn van een plekje in het restaurant.

Reserveren

Kerst bij 't Tolhuys

Kom heerlijk gezamenlijk, in huiselijke sfeer kerstmis vieren in t Tolhuys.

We hebben een gezellig kerstweekend voor u samengesteld.

Vrijdag 23 december toveren we t Tolhuys om in een Engelse huyskamer. In de keuken maken wij een Engelse six englisch amuse roast diner voor u klaar. Dit is een 6 gangen diner met Engelse amuses, allemaal kleine gerechtjes. De kosten van deze avond zijn €29,95 p.p. inloop is vanaf 18.00 en we starten om 18.30 met de eerste ronde.

Zaterdag 24 december kerstavond hebben we overdag een echt Engelse high tea in kerst style en zijn we ook open voor lunch. (High tea is van 13:00 tot 16.00) In de avond maken we een overheerlijke 3 gangen menu voor u klaar. U bent vanaf 18:00 welkom om kerstavond met en bij ons te vieren. Reserveren is verplicht ook vragen we u om van te voren door te geven wat u wilt eten. Hiernaast ziet u het kerstmenu of kom langs bij ons voor een papieren versie. Het menu dit weekend is €49,95 p.p.

Zondag 25 december 1e kerstdag staan wij ook voor u klaar om deze mooie en gezellige dag nog lekkerder te maken in de avond met een 3 gangen diner. Ook deze avond zijn jullie vanaf 18:00 welkom. Reserveren is verplicht ook vragen we u om van te voren door te geven wat u wilt eten. Hiernaast ziet u het kerstmenu of kom langs bij ons voor een papieren versie. Het menu dit weekend is €49,95 p.p.

2e kerstdag zijn wij gesloten om met onze eigen familie en vrienden kerst te vieren. 

Reserveren